De Beste Ideeën Om Je Kinderkamer Mee te Versieren

Wil je de kinderkamer een beetje opfrissen, maar weet je niet goed hoe? Geen zorgen, wij helpen je graag! In dit blogartikel geven we je verschillende tips om de kinderkamer mee te versieren. Denk aan een spiegel, een coupeuse of plafond stickers in glow in the dark.

Natuurlijk geven we je niet alleen tips over het WAT, maar ook over het HOE! Dus bij elk voorbeeld geven we een aantal dingen om rekening mee te houden.

Spiegel kinderkamer

Een spiegel in de kinderkamer is niet alleen praktisch, maar ook heel sfeervol. Kies bijvoorbeeld voor een spiegel met een mooie lijst of ga voor iets unieks, zoals een spiegel in de vorm van een dier of een spiegel met verlichting.

Let er bij de aanschaf van een spiegel wel op dat  het spiegelglas niet te gemakkelijk kapot gaat. Dit kan namelijk gevaarlijk zijn voor je kinderen. Een oplossing is door een spiegel hoog op te hangen.

Kinderkamer coupeuse

Een kinderkamer coupeuse is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook heel praktisch. Zo kan je er bijvoorbeeld kleding mee opbergen of spullen in bewaren. Een coupeuse is ook een leuk item om cadeau te doen.

Let bij de aanschaf van een coupeuse wel op  de veiligheid. Kies bijvoorbeeld voor een coupeuse met soft close of een coupeuse met een kinderslot. Zo voorkom je  dat je kind zichzelf kan verwonden wanneer deze op avontuur wil gaan.

Plafond stickers

Plafond stickers zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook heel sfeervol. Kies bijvoorbeeld voor plafond stickers in glow in the dark, zodat het licht er ‘s nachts sprookjesachtig uitziet. Ga bijvoorbeeld voor een sterrenhemel, dat is ook altijd een hit!

Lees tip:  Voor- en nadelen van een loopstoeltje voor je kind

Wanneer het donker wordt ziet je kleine kindje dan elke nacht de sterrenhemel boven zijn bed. Als dat niet lekker dromen wordt!

Let er bij de aanschaf van plafond stickers op dat  deze gemakkelijk aan te brengen zijn. Kies bijvoorbeeld voor plafond stickers die je kan herpositioneren, dit is wel zo fijn voor wanneer je eventueel toch een foutje maakt.

Conclusie

Met deze tips hopen we je voldoende inspiratie te hebben gegeven om de kinderkamer mee te versieren. Laat je creativiteit de vrije loop en ga aan de slag! We zijn benieuwd naar het resultaat en helpen je graag bij eventuele vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *