Leuke tips en inspiratie voor geboorte feestversiering

Leuke tips en inspiratie voor geboorte feestversiering

Is er een baby opkomst? Dan is het logisch dat jullie er een speciaal moment van willen maken en daarbij hoort natuurlijk leuke feestversiering. Want samen met vrienden en familie de geboorte van jullie kleine wondertje vieren doe je natuurlijk in een feestelijke ruimte met slingers, ballonnen en andere accessoires. De mogelijkheden voor feestversiering zijn eindeloos, daarom geven we in deze blogs leuke tips en inspiratie!

Feestelijke basis met slingers en ballonnen

De combinatie van slingers en ballonnen zorgt voor een feestelijke basis. Tijdens de kraamweken is het leuk omslingers aan het plafond te hangen en vervolgens door de hele kamer heen te trekken. Aan deze slingers kan je vervolgens verschillende soorten ballonnen hangen. Op Fopenfeestwinkel.nl vind je een zeer breed assortiment met originele ballonnen. De kwaliteit van deze ballonnen is ook nog eens zeer hoog, waardoor je ze gerust langere tijd kunt laten hangen.

Vaak wordt er bij de geboorte van een meisje gekozen voor roze en bij een jongen voor blauw. Echter is het ook leuk om eens iets anders te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van feestversieringen met gouden tinten? Of een slinger met daarop de letters van jullie kleine wondertje? Erg leuk!

Bij het aanschaffen van versiering is het verstandig om te letten op de brandveiligheid. Zo heb je brandvertragende versiering dat een veilige keuze is.

Feestversiering voor buiten

Als jullie zoontje of dochtertje is geboren, dan mag natuurlijk de hele straat het weten. De buitenkant van je woning versieren is dan ook erg leuk en zal je veel reacties uit de buurt opleveren. Houd bij het kiezen van geboorte versiering voor buiten wel rekening met verschillende weersomstandigheden. Vaak is versiering aan de binnenkant van het raam de beste keuze.

Lees tip:  Hoe kies ik het juiste kinderdagverblijf?

Tip: organiseer een kraamfeest

Bang dat er veel dagen volgepland worden met kraamvisite? Of wil je even rust na de bevalling? Dan kan het organiseren van een kraamfeest of babyborrel ervoor dat je in één avond van alle kraamvisite in één keer ontvangt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *