Babycare-webshop.nl

Windi – baby katheter
Veel ouders ervaren dat hun baby last heeft van gas gerelateerde problemen tijdens de eerste levensmaanden. Gasopbouw in de darmen en maag is iets natuurlijks voor zowel volwassenen als kinderen. Echter tijdens de eerste levensmaanden van een baby kan dit gas problemen veroorzaken ,omdat kleine kinderen het moeilijk vinden om zichzelf te ontdoen van gas. Het resultaat is een opgeblazen en gespannen buik die het kindje vaak pijn doet.

De Windi is 100% veilig te gebruiken vanaf de geboorte. De Windi is het eerste rectale katheter dat ontworpen is voor ouders die hun baby thuis op een 100% veilige manier kunnen helpen. Het gepatenteerde katheter houdt rekening met de veiligheid van de baby en bevat derhalve geen losse onderdelen. Het katheter zelf is lang genoeg om voorbij de kringspier te komen die het vrijkomen van het gas bij een baby belemmert, maar ontworpen met een stop die te ver inbrengen voorkomt.

Het katheter is gemaakt van zacht en buigzaam materiaal en heeft een afgeronde punt om ongemak te voorkomen voor de baby. De Windi® is natuurlijk volledig vrij van schadelijke stoffen en chemicaliën, zoals BPA en PVC.

Baby Banana Brush – baby tandenborstel/bijtring
De Baby Banana Brush is een unieke bijtring en tandenborstel in één. Uitgevonden door een moeder die tevens mondhygiëniste en ideaal bij doorkomende tandjes! De 100% veilige en flexibele banaantandenborstel is de ideale trainingstandenborstel voor baby’s.

De vorm en zachte textuur maken poetsen al een leuke ervaring voor kinderen vanaf de leeftijd van 3 maanden. Op deze manier went de baby al op vroege leeftijd aan goede mondhygiëne en dagelijks poetsen. De tandenborstel is gemaakt van de hoogste kwaliteit silicone en voldoet aan de allerhoogste eisen. Door zijn unieke flexibiliteit, is het veel veiliger dan de traditionele tandenborstels voor baby’s (hard plastic) en vermindert het risico van mondverwondingen.

De brede bananenschil handvaten bieden een goede grip en leren de baby te begrijpen hoe de borstel te manipuleren in hun mond. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek. De zachte siliconen kunnen helpen ontstoken tandvlees te verzachten. De Baby Banana Brush is vaatwasmachinebestendig en vriezer vriendelijk.

Lees tip:  All4kidsshop.nl

NoseFrida – baby neusreiniger
Bijna alle baby’s en kleine kinderen hebben soms last van neusverkoudheid met slecht eten en slapen als gevolg. De NoseFrida is een prijswinnende (Europees babyproduct van het jaar) neusreiniger voor baby’s en kleine kinderen vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar.
De NoseFrida is ontwikkeld door een KNO-arts van een kinderziekenhuis in Zweden en is100% veilig en hygiënisch te gebruiken. De NoseFrida wordt gepromoot door kraamzorgmedewerkers, verloskundigen en lactatiedeskundigen. De NoseFrida is wereldwijd al jaren een enorm groot succes en uniek in zijn soort.

Website

Babycare-webshop.nl

Categorieën

  • Home
  • NoseFrida
  • Baby Banana
  • Windi

Merken

  • NoseFrida
  • Baby Banana
  • Windi

Betaalmethoden

  • iDeal
  • Paypal
  • Mister Cash / Bancontact

Verzendkosten

Vanaf € 3,95.

Verzending

Wij streven er naar uw bestelling binnen 24-48 uur te leveren.
Indien u voor 16:00 besteld wordt uw bestelling vaak al de volgende dag geleverd. 
Dagelijks wordt de post opgehaald en vervolgens is het afhankelijk van PostNL hoe snel zij het pakketje bij u leveren. Uit jarenlange ervaring weten wij dat dit meestal al de volgende dag is, natuurlijk kan het een keer voorkomen dat het een/twee werkdag(en) later is dan verwacht i.v.m. drukte bij PostNL. Uiteraard weekenden en de bekende feestdagen uitgezonderd. PostNL bezorgt de meeste post op dinsdag, donderdag of zaterdag. Houd hier in afwachting van uw briefpost rekening mee en hoogstwaarschijnlijk ontvangt u de post dan de volgende dag.

Ruilen en retourneren

Kijk voor ruilen en retourneren op de website.

Bedrijfsgegevens

Finmax NoseFrida | BabyBanana | Windi Nederland en België
Aletta Jacobsdreef 13
4133HG  VIANEN (Ut)Nederland

Telefoon0347 – 779 019
E-mailinfo@finmax.nl
KvK51772655
BTWNL001924064B34
IBANNL32RABO0135953030
BICRABONL2U

Openingstijden

=

Social media

Facebook
Twitter
Instagram

Lees tip:  Dekleinegeluksvogel.nl

Ervaring

Heb jij ervaring met Babycare-webshop.nl? Vertel het ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *